U požaru u ZS Kaluđerica izgorele prostorije intervencije

U požaru koji je večeras zahvatio deo prostorija službe Hitne pomoći Zdravstvene stanice Kaluđerica izgorele su prostorije intervencija površine 40 kvadrata.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2020.

16:38

U požaru u ZS Kaluđerica izgorele prostorije intervencije
Ilustracija: Deposit photos/antiksu

"Potpuno je izgorela oprema: Def, dva EKG aparata, nameštaj, ampule i zavojni materijal. Struja je isključena u čitavoj zgradi ZS Kaluđerica iz bezbednosnih razloga. Požar je izbio nešto pre 20 sati, saniran je u kratkom roku brzom intervencijom vatrogasaca", , saopštio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je dodao da u požaru nije bilo povređenih i da je jedino naneta materijalna šteta.

"Ostali punktovi Doma zdravlja Grocka odmah su preuzeli zbrinjavanje hitnih stanja iz Kaluđerice tako da će svi pacijenti biti zbrinuti. Ujutru će biti utvrđena šteta", dodao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: