Egzekuciju vođe kavčana zaustavila njegova supruga? Zapucala i spasla Zvicera FOTO

Fotografija žene sa pištoljem u rukama, za koju se tvrdi da je Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana, pojavila se u ukrajinskim medijima.

Izvor: B92

Petak, 29.05.2020.

22:53

Egzekuciju vođe kavčana zaustavila njegova supruga? Zapucala i spasla Zvicera FOTO
Ilustracija: Deposit photos/Krakenimages.com

Prema navodima portala "Detective-info" ovo je zabeleženi momenat kada je Tamara Zvicer spasla svog supruga Radoja Zvicera od napadača koji su pokušali egzekuciju u centru Kijeva.

Podsetimo, navodni vođa kavačkog klana, teško je ranjen u oružanom napadu u Kijevu u Ukrajini, a osumnjičeni su uhapšeni.

Pojavili su se snimci i napada i hapšenja napadača, a sada i prema "Detective-info", i Tamare Zvicer koja je odevena u sivu duksericu i crne helanke, nedaleko od njihove zgrade, pucala na napadače i spasla supruga od sigurne smrti.

Prema navodima portala, uz fotografije ovog momenta i fotografije učesnika kriminalnog obračuna na ovom linku, pištolj iz kog je navodno pucala policija nije pronašla.

Ona je, prema navodima medija, ranije i sama bila direktna meta u obračunima klanova, a jedan od vođa škaljaraca Jovica Vukotić pokušao je da je ubije, dok je bila sa maloletnom ćerkom u kolima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: