Joanikije: Ima li atentat veze sa pritvaranjem u Nikšiću - ne znam VIDEO

Poslednjih dana pojavili su se medijski navodi da je meta pokušaja atentata prošlog decembra u Beogradu bio episkop Joankije, a ne biznismen Daka Davidović.

Izvor: Sputnjik

Sreda, 27.05.2020.

08:55

Default images

Te navode je prokomentarisao i sam episkop za Sputnjik.

"Prvo, atentat nije rasvijetljen, makar nije ništa konkretno saopšteno. Razne su sumnje. Ja imam veliku sumnju da je taj atentat bio naručen iz Crne Gore. Sva logika nalaže da je to tako, ali opet moram se ograditi prije nego što se taj slučaj razjasni jer ništa nije pouzdano", kaže on i dodaje:

"Drugo, metak je pogodio gospodina Davidovića i po tom osnovu ja sam uvijek mislio da je on bio meta. Međutim, neki vrlo značajni stručnjaci kažu da je vrlo moguće da sam ja bio meta pošto je taj metak prošavši kroz debelo građevinsko staklo mogao da dobije drugi pravac. Kako god bilo, slava Bogu, gospodin Davidović je preživio, ali za svaku državu bi to trebalo da bude jedan značajan i prioritetan zadatak da se svaki atentat ili, ne daj Bože ubistvo, razreši. Da li se može dovesti u vezu taj atentat i ovo pritvaranje u Nikšiću - to bi trebalo da odgovore neki malo bolji analitičari nego ja".

Dodaje i da je vrlo čudno da niko iz Crne Gore nije pokazao interesovanje da se razjasni ko je pucao na njene građane decembra prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: