Moguće promene od 15. juna: Mnogi nestrpljivo čekaju ukidanje jedne mere VIDEO

Pandemija koronavirusa naglavačke je okrenula način života. Sve naše navike, pa i porodična veselja, sada izgledaju sasvim drugačije.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2020.

18:33

Moguće promene od 15. juna: Mnogi nestrpljivo čekaju ukidanje jedne mere VIDEO
Printskrin/ TV B92

Za razliku od nekadašnjih svadbi sa nekoliko stotina ljudi, poslednjih meseci venčanjima je prisustvovao samo najuži krug ljudi. Od 15. juna to bi moglo da se promeni.

U Novom Pazaru nisu želeli venčanje bez pompe, muzike i gostiju. Čekaju relaksaciju mera. Gotovo sva venčanja su odložena za leto i jesen.

"Imali smo nekoliko zakazanih venčanja koja su stranke otkazivale, verovatno zato što je bilo propisano da se venčavaju pod maskama, samo sa dva svedoka. Nismo imali prijave venčanja ni venčanja tokom trajanja epidemije", kaže matičarka Božica Đaković.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: