U kovid-bolnici u Leskovcu 75 pacijenata, od toga 11 radnici "Jure"

U kovid-bolnici za Jablanički i Pčinjski okrug - Opštoj bolnici u Leskovcu, sada je hospitalizovano 75 pacijenata sa koronavirusom.

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.05.2020.

16:03

U kovid-bolnici u Leskovcu 75 pacijenata, od toga 11 radnici
Getty Images/Francois Nel

Od tog broja 11 pacijenata su radnici južnokorejske fabrike "Jura".

U prethodnih par dana skoro polovina pacijenata koja se lečila od koronavirusa u tom kovid-centru, otpuštena je u kućnu izolaciju.

Kako su kazali u bolnici, svi hospitalizovani imaju lakšu kliničku sliku, sa blagim simptomima, a u poslednja 24 sata na lečenje je primljeno dvoje novih i otpušteno 19 pacijenata.

"U poslednja 24 sata nismo imali smrtnih slučajeva, niti je bilo pacijenata sa težom kliničkom slikom upućivanih za Klinički centar Niš", kažu u bolnici.

Prema poslednjim podacima, u Jablaničkom okrugu je od početka epidemije registrovano 635 obolelih - u Leskovcu 459, Vlasotincu 113, Lebanu 32, Bojniku 27 i Medveđi četiri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: