Veliko nevreme pogodilo Grčku, na Halkidikiju nezapamćeni prizori VIDEO

Snažno nevreme obrušilo se na nekoliko regiona Grčke, donoseći grmljavinu, munje i obilne padavine. Nevreme je odnelo i najmanje jedan život.

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2020.

17:34

Default images

Obilne kiše, uglavnom praćene gradom i jakim vetrom, pogodile su veći deo Grčke i, prema meteorolozima, trajaće do petka.

Na ostrvu Skopelos jedna žena je stradala od udara groma, prenosi "Grik reporter". Nevreme je pogodilo i Atinu, gde se čula snažna grmljavina.

Dramatično je i na Halkidikiju, na koji se obrušio grad. Na regionalnom putu Poligiros-Solun putnička vozila i kamioni već nekoliko sati stoje zbog velike količine leda na kolovozu, prenosi Blic.

U pojedinim predelima pejzaž izgleda kao da je zasut snegom, jer je grad zasuo puteve i polja. Ekstremni vremenski uslovi pogodili su i jug Kalamarije i Olimpiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: