Veliko pojačanje Prve televizije: Vladimir Jelić deo tima najboljeg informativnog programa

Dugogodišnji voditelj centralnih vesti RTS-a Vladimir Jelić od danas je deo voditeljskog tima Prve televizije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gordan Jović
Foto: Gordan Jović

Dugogodišnji voditelj centralnih vesti RTS-a Vladimir Jelić od danas je deo voditeljskog tima Prve televizije. Najava da će TV kuća ove nedelje dobiti pojačanje izazvala je veliku pažnju javnosti, a dogovor sa voditeljem postignut je na obostrano zadovoljstvo.

"Prva televizija je poznata kao kuća sa najvećim voditeljskim imenima i stoga nam je neizmerno drago da se našem timu pridružio još jedan vrsni profesionalac. Vladimir Jelić će biti deo informativnog programa Prve, koji je sinonim za kredibilnost i inovativnost", navodi se u saopštenju TV Prve.

„U našim novinarskim i voditeljskim krugovima, Prva je uvek bila prepoznata kao televizija koja radi po najvišim svetskim standardima i svima je izazov da budu deo jednog takvog profesionalnog poslovnog ambijenta. Promene su neizbežna stvar u bilo kom poslu pa tako i u našem, i zaista je neprocenjivo kada imate mogućnost da stičete nova iskustva. S nestrpljenjem iščekujem da pozdravim gledaoce Prve televizije iz jednog od najmodernijih i tehnički najsavremenijih studija u regionu“, kaže Jelić.

Imajući u vidu ambiciozne planove menadžmenta televizije u jubilarnoj godini u kojoj Prva obeležava 10 godina postojanja, ovo pojačanje biće jedno u nizu. U narednom periodu očekuje se i veliki kasting za nova lica pod sloganom "Nova lica za novih 10 godina" u kojem će šansu da se oprobaju pred kamerama dobiti i mladi talenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu