Hrvatska: Potukli se policajci i vojnici u kafiću

U selu Komletinci kod Vinkovaca u noći između 13. i 14. maja potukla su se dvojica policajaca izvan službe i dva vojnika, piše zagrebački Večernji list.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2020.

14:30

Hrvatska: Potukli se policajci i vojnici u kafiću
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

List napominje da ni hrvatska policija ni Ministarstvo odbrane nisu izvestili o tom događaju.

Policajci i vojnici su bili u kafiću koji je radio mimo dozvoljenog radnog vremena, a policija je u kafić došla zbog dojave o glasnoj muzici.

Prema policijskom izveštaju, javni red i mir narušavali su 24-godišnjak i 29-godišnjak, pripadnici vojske, kao i 31-godišnji policijski službenik. Protiv njih je podnet optužni predlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Disciplinski postupak biće pokrenut i protiv 32-godišnjaka, policijskog radnika, koji je prisustvovao incidentu, ali nije preduzeo ništa da to spreči.

Policajci i vojnici nisu testirani na alkohol, jer su otišli s mesta događaja nakon tuče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: