Premijerka Brnabić čestitala Ramazanski bajram

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.05.2020.

10:52

Premijerka Brnabić čestitala Ramazanski bajram
Printskrin/TV Prva

Brnabićeva je praznik čestitala i Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji.

"U vremenu velikih iskušenja za ceo ljudski rod, boreći se zajedničkim snagama protiv pošasti koja je ugrozila zdravlje i živote ljudi, želim da vam u lično ime, kao i u ime svih članova vlade čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga provedete u radosti i ljubavi sa svojim najbližima, deleći sa njima zaslužene trenutke porodične sreće.

Na dan velikog praznika, želim da vam zahvalim na solidarnosti, ljubavi i razmevanju koju ste pokazali u vreme naše borbe za zdravlje svakog člana našeg društva, sa jasnom vizijom da nam samo međusobno poštovanje, tolerancija i briga o svakom od nas može obezbediti pravi put u sigurniju i bolju budućnost", navodi se u čestitki premijerke Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: