"Niko srpske nacionalnosti nije dobio otkaz"

Ministar odbrane Predrag Bošković negirao je danas pisanje pojedinih medija u Crnoj Gori da su pripadnici srpske nacionalnosti dobili otkaze.

Izvor: B92

Sreda, 20.05.2020.

18:27

Ilustracija: Deposit photos/xload

Bošković tvrdi da niko u Vojsci Crne Gore nije dobio otkaz zbog srpske nacionalnosti, preneo je podgorički portal CdM.

Bošković je, navode, rekao da su iste ili slične dezinformacije plasirane u svim prethodnim godinama na portalu Sputnjik i srpskim medijima.

“Ono što sam tada, poručujem i sada, da će u VCG biti mesta za sve nacije i religije, one koji ovu državu doživljavaju kao svoju i nemaju rezervnu, koji će uvek stati u odbranu svoje države. Nebitna je nacija i religija, već samo odnos prema državi”, rekao je Bošković.

Deo crnogorskih medija objavio je juče da su pojedini pripadnici VCG podobijali otkaze, zbog sumnje da bi u slučaju većih nereda mogli da se okrenu protiv države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: