Šid: Vojska već intervenisala, uhapšeno 18 migranata VIDEO

Zamenik predsednika opštine Šid kaže da je situacija u toj opštini stabilnija otkako su pripadnici vojske zauzeli položaje u blizini prihvatnih centara.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.05.2020.

09:48

Šid: Vojska već intervenisala, uhapšeno 18 migranata VIDEO
FOTO TANJUG/ SANJA EKER/ nr

Zamenik predsednika opštine Šid Zoran Stamenković je naveo da je u toku noći došlo do privođenja 18 lica, odnosno do njihovog vraćanja u prihvatne centre.

"To je daleko bezbednije u odnosu na sve dane u prethodnom periodu. VS sprečava svaki pokušaj ugrožavanja bezbednosti i imovine na teritoriji opštine Šid", rekao je on za RTS.

Objašnjava da su najugroženija naselja Principovac, Volovin, Sot i Batrovci, jer u tim mestima migranti nemaju nameru da se vrate u centre koje su napustili.

"Oni onda borave po tuđim vikendicama, njivama, šumama, šumarcima itd, u želji da se domognu granice prema Hrvatskoj", istakao je Semenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: