Vojska stigla u Šid: Specijalci sa dugim cevima u migrantskim kampovima FOTO

Vojska Srbije počela je obezbeđenje prihvatnih centara na teritoriji Opštine Šid, radi pružanja pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Izvor: B92

Subota, 16.05.2020.

19:06

Vojska stigla u Šid: Specijalci sa dugim cevima u migrantskim kampovima FOTO
Foto: Ministarstvo odbrane

Na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, odluke ministra odbrane Aleksandra Vulina i naređenja načelnika Generalštaba generala Milana Mojsilovića, Vojska obezbeđuje prihvatnih centara na teritoriji Opštine Šid, radi pružanja pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Jedinice Vojske Srbije rapoređene su na obezbeđenju Prihvatnog centra „Adaševci“, a u toku je raspoređivanje jedinica na zadacima obezbeđenja preostala dva prihvatna centra u Šidu – „Principovac“ i „Šid – Stanica“, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.

Vojska Srbije će, kao i do sada, čuvati bezbednost svih građana, izvršavati naređenja i preduzimati sve mere radi realizacije dodeljenih zadataka u skladu sa zakonom i Pravilom službe.
Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: