Vulin: Ako Đilas počne štrajk glađu, i ja ću, i biću uz njega

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je danas da će, ako Dragan Ðilas počne štrajk glađu, početi i on, i sve vreme biti uz njega.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.05.2020.

16:25

Vulin: Ako Đilas počne štrajk glađu, i ja ću, i biću uz njega
Printskrin: TV B92/ arhiva

"Dragan Ðilas je organizovao i naručio štrajk glađu Obradovića i Ševarlića. Štrajk propada, pa Ðilas planira da se i sam priključi, nadajući se da će danju pred kamerama da plače, a noću da jede", kaže predsednik PS i ministar odbrane.

"Pošto sam sit njegovih prevara i laži, poručujem mu da ću, kada on počne sa štrajkom, početi i ja, ali da ću sve vreme biti uz njega da ga sprečim da još jednom prevari i slaže", izjavio je Vulin.

Ja sam štrajkovao glađu u dosovskim zatvorima, naveo je Vulin u izjavi za javnost, ističući da ga raduje što ću mu pokazati kako je kada se štrajk glađu stvarno sprovodi i neće mu dozvoliti da slaže. Moj motiv je velik i pomoći će mi da izdržim u štrajku sve dok Ðilas ne prestane da laže Srbiju i počne da odgovara za sve pljačke", poručio je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: