"On je pravi virus koji stoji iza svega" VIDEO

Jedan od savetnika i stratega u kampanji Donalda Trampa 2016. godine Majkl Kaputo imenovan je na funkciju pri Ministarstvu zdravlja SAD.

Izvor: Sputnjik

Subota, 25.04.2020.

17:57

Getty Images/Sean Gallup

Novoimenovani portparol Ministarstva zdravlja, prethodnih meseci je optuživao Džordža Soroša i porodicu Rotšild za pokušaj zloupotrebe, odnosno eksplotaciju pandemije koronavirusa u cilju promovisanja svojih aktivnosti, političkih i ekonomskih ciljeva, piše Sputnjik.

Kaputo je prethodnih meseci oštro napadao ove dve moćne porodice preko svog Tviter naloga. Međutim, pre stupanja na novu dužnost, Kaputo je obrisao više od 1.300 tvitova.

Medijska kuća Si-En-En je u arhivi interneta pronašla neke njegove objave na ovoj društvenoj mreži.

​Medijski strateg u jednom od tvitova, žestoko je odgovorio jednom analitičaru, koji je hvalio Džordža Soroša kako se angažovao u borbi protiv panedmije.

"Šališ se? Soroševa politička agenda zahteva pandemiju", napisao je Kaputo, nakon čega je usledio još jedan tvit u kome je objavio Soroševu fotografiju na kojoj je pisalo "Pravi virus koji stoji iza svega", dodajući mrtvačku lobanju i nadgrobni krst.

Za Davida Rotšilda (ekonomistu koj nema veze sa moćnom porodicom) je napisao da je urođeni elitista, čija porodica "žudi za kontrolom", navodeći da oni stalno iznose laže o predsedniku Trampu.

Ovaj ekonomista je poznat Trampov kritičar, koji za predsednika SAD tvrdi "da je spreman za ubistvo, samo da ostane na vlasti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: