Vlasnik hotela kažnjen s dva miliona dinara

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je krivični postupak i protiv pravnog lica NBG properties, koje je vlasnik hotela „Crowne Plaza“ u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Petak, 10.04.2020.

15:51

Vlasnik hotela kažnjen s dva miliona dinara
Ilustracija: Depositphotos/JanPietruszka

Postupak je pokrenut povodom događaja od prošlog vikenda kada je 3. aprila, suprotno zabrani, gostima (dvadesetak ljudi) lobi bara služeno piće.

Nakon saslušanja predstavnika NBG Properties zbog izvršenja krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, zaključen je Sporazum o priznanju krivičnog dela na osnovu kojeg je pravnom licu izrečena maksimalna kazna od dva miliona dinara. Sporazum je potvrdio Treći osnovni sud u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu. Ovaj postupak je vođen shodno Zakonu o odgovornosti pravnih lica za krivična dela, napominju u tužilaštvu. Prošlog vikenda svi gosti hotela su na osnovu sporazuma o priznanju krivice osuđeni na kazne kućnog zatvora od po tri meseca, a direktor lobi bara na 10 meseci kućnog zatvora, jer su se gosti okupili i pili piće mimo zabrane okupljanja i služenja pića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: