Preminuo Mirko Vavić, bivši tehnički direktor B92

U sredu 8. aprila iznenada nas je napustio kolega Mirko Vavić, koji je dao nemerljiv doprinos u izgradnji televizije B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2020.

14:17

Preminuo Mirko Vavić, bivši tehnički direktor B92

Mirko je radio na poziciji tehničkog direktora od 2000. do 2010. godine i svojom izuzetnom stručnošću, predanošću i profesionalnim stavom, ne samo da je postavio temelje buduće najmodernije televizije sa nacionalnom frekvencijom, već je ostavio dubok trag.

Mirko je sa svojim timom izgradio predajničku mrežu za televiziju B92 na teritoriji cele Srbije i učestvovao u tehničkoj realizaciji najvećih projekata ove kuće, od prenosa Lige šampiona do izgradnje i tehničkog opremanja nove zgrade televizije na Novom Beogradu.

Nažalost, naš dragi kolega Mirko Vavić napustio nas je prerano, u 54. godini života. Kolege će ga pamtiti kao vrednog, predanog i posvećenog poslu, dobrog prijatelja izuzetne energije i časnog čoveka.

Kolektiv B92 izražava najiskrenije saučešće porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: