U Rasinskom okrugu od koronavirusa obolelo 91 lice, umrlo osmoro

U Rasinskom okrugu je koronavirus od početka epidemije potvrđen kod 91 osobe, a od time izazvane bolesti umrlo je osmoro ljudi, podaci su nadležnih službi.

Izvor: Beta

Sreda, 08.04.2020.

19:34

U Rasinskom okrugu od koronavirusa obolelo 91 lice, umrlo osmoro
Ilustracija: Getty Images/Emanuele Cremaschi

Zaraza je u Kruševcu do danas potvrđena kod 61 osobe, a umrla su četiri muškarca i jedna žena.

Posle Kruševca u Rasinskom okrugu, po broju potvrđenih slučajeva sledi Varvarin, gde je evidentirano 13 zaraženih. S područja te opštine umrla su dva muškarca i jedna žena.

Nosilaca koronavirusa ima u svim opštinama Rasinskog okruga: u Ćićevcu četvoro, u Aleksandrovcu i Trsteniku po troje, u Brusu jedan.

Iz Rasinskog okruga od početka epidemije su na analizu poslata 262 uzorka, pod nadzor je do sada stavljeno 1.112 ljudi koji su doputovali iz inostranstva, dok je pod zdravstvenim nadzorom 337 kontakata obolelih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: