Masovna tuča migranata u Obrenovcu

Masovna tuča i pobuna nekolicine migranata u kampu u Obrenovcu je okončana uz pomoć policije, a izgrednici će biti kažnjeni.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 06.04.2020.

20:57

Masovna tuča migranata u Obrenovcu
Tanjug/ AP Photo/Frank Franklin II/ Ilustracija

To je za Agenciju Beta potvrdio Komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić.

U kasarni u Obrenovcu, gde su migranti iz Avganistana, Pakistana, Iraka i drugi, prošle noći je izbila masovna tuča, te su došle i vojska i policija.

Cucić je naveo je da se oko 50 mlađih migranata "vandalski ponašalo" zbog nezadovoljstva što ne mogu da napuste objekat i međusobnih svađa, a ostali tamo smešteni su bili mirni.

"Nadam se da će svi koji su učestvovali u tuči i uništavanju prostora gde su smešteni, biti procesuirani, u skladu sa zakonom i odredbama vanrednog stanja. Policija je pretresla prostor i napisala prijave", rekao je Cucić.

Cucić je naveo da je u Srbiji 9.000 migranata i da oni poštuju zakone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: