U Crnoj Gori izlečen nulti pacijent od koronavirusa VIDEO

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Jevto Eraković izjavio je da su danas otpustili prvog pacijenta koji je izlečen od koronavirusa.

Izvor: Beta

Petak, 03.04.2020.

17:51

U Crnoj Gori izlečen nulti pacijent od koronavirusa VIDEO
Foto: Deposit/Mehaniq

On je na redovnoj konferenciji za novinare kazao da se u KCCG trenutno nalazi 21 pacijent koji je zaražen koronavirusom, od toga je 16 na infektivnoj i pet u intenzivnoj jedinici lečenja.

"Svi na infektivnoj su stabilno, pacijenti koji se nalaze na internoj, dva su na respiratoru i životno su ugroženi”, rekao je on.

Kako je dodao, najmlađi pacijent koji je na lečenju ima samo tri godine i on je iz Bijelog Polja.

"Njegovo opšte stanje je odlično i ako se ovako nastavi, a mislim da nema razloga da bude drugačije mi ćemo ga uskoro poslati na kućno lečenje", kazao je Eraković.

U Crnoj Gori je 160 osoba zaraženo koronavirusom i do sada je preminulo dvoje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: