Radovi na pet putnih pravaca - teretnjaci čekaju na Horgošu

Radovi se danas izvode na dve deonice auto-puta i tri putna pravca u Srbiji, gužve na naplatnim rampama nema.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2020.

14:43

Radovi na pet putnih pravaca - teretnjaci čekaju na Horgošu

Teretnjaci najviše čekaju na prelazima Horgoš i Mali Zvornik.

Radovi su u Prvomajskoj ulici u Pančevu, gde je u toku pojačano održavanje desne kolovozne trake od Uice Bore Stankovića do Bavaništanskog puta pa je saobraćaj preusmeren u levu traku, a njihov završetak je 13. aprila.

Na putu Halovo - Veliki Izvor do 16. aprila gradi se rigola i proširuje kolovoz, pa se u periodu od 7 do 15 sati vozila naizmenično propuštaju.

Ovi radovi obavljaju se radnim danima i subotom, a radova nema nedeljom.

Na auto-put E-80, u zoni tunela „Sopot", gradi se nadvožnjak, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna traka, u oba smera.

Saobraćaj se tu odvija odvija samo voznom saobraćajnom trakom, a rok za završetak radova je 14. april, u zavisnosti od dinamike izvođenja radova i vremenskih uslova.

Na auto-putu E-75, kod petlje Brestovac, produžavaju se do 10. aprila radovi na izgradnji nove bočne naplatne stanice pa je za saobraćaj zatvorena petlja „Brestovac“.

Preporučeni alternativni putni pravac iz Niša ka Leskovcu, kao i iz pravca Preševa ka Nišu - je petlja „Doljevac" za sve kategorije vozila.

Kod mesta Orlovat na mostu preko reke Tamiš do 20. avgusta traje obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju.

Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačici je put Farkaždin - Kovačica, dok vozila koja se kreću iz Padine i Kovačice ka mestu Orlovatu, i dalje prema Zrenjaninu, treba da koriste put Farkaždin - Perlez.

Putevi Srbije saopštili su da na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, a prema informacijama granične policije, nešto posle 13 sati na graničnom prelazu Horgoš su na izlazu teretna motorna vozila čekala pet sati, dok je na prelazu Mali Zvornik zadržavanje za teretnjake četiri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: