Novinarka Ana Lalić puštena na slobodu

Novinarka Ana Lalić, koja je sinoć privedena u Novom Sadu i kojoj je po nalogu tužioca određena mera zadržavanja od 48 sati, puštena je, pišu mediji.

Izvor: novosti online

Četvrtak, 02.04.2020.

11:24

Novinarka Ana Lalić puštena na slobodu
Ilustracija: Depositphotos/ chalabala

"Novosti onlajn" navode da informaciju nezvanično saznaju.

Novinarka portala Nova.rs je je privedena nakon objavljivanja informacija da Klinički centar Vojvodine ima problem sa nedostatkom osnovne opreme i da funkcioniše u potpuno haotičnim uslovima rada u vreme pandemije, te da između ostalog medicinske sestre nemaju zaštitnu opremu i da zbog toga neće da uđu kod pacijenata.

Klinički centar Vojvodine je zbog ovog teksta izrazio "ogorčenje zbog netačnog, neproverenog i zlonamernog izveštavanja".

Dodali su da su "zbog uznemiravanja javnosti i rušenja ugleda", o svemu obavestili nadležno tužilaštvo i policiju.

"Obaveštavamo javnost da su sve iznete informacije objavljene u tekstu na portalu Nova.rs pod naslovom 'KC Vojvodine pred pucanjem: Bez zaštite za medicinske sestre' neistinite i da KCV raspolaže dovoljnom količinom potrebnih lekova, sanitetskog materijala i lične zaštitne opreme", naveo je KCV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: