Predsednik Vučić se obraća sutra posle sastanka kriznih štabova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Brnabić održaće sutra u 18 sati sastanak oba krizna štaba u vezi sa koronavirusom.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2020.

16:51

Predsednik Vučić se obraća sutra posle sastanka kriznih štabova
FOTO: Printscreen/Instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić će se nakon toga obratiti na konferenciji za novinare u Palati Srbija.

Podsetimo, povodom situacije u vezi sa koronavirusom u Srbiji formirana su dva krizna štaba - jedan za suzbijanje novog koronavirusa i drugi za otklanjanje posledica po privredu.

Za korukovodioce Kriznog štaba imenovani su predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje prof. dr Sanja Radojević Škodrić i pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković. Članovi ovog tela su direktori relevantnih instituta i klinika, kao i predstavnici drugih relevantnih tela.

Korukovodioci kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica zarazne bolesti COVID-19 po privredu su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministar finansija Siniša Mali, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: