Cirih: Privredni i javni život biće obustavljeni do kraja avgusta

Grad Cirih računa da će zbog krize u vezi s epidemijom korona virusa javni i privredni život u tom gradu biti obustavljen najmanje do kraja avgusta.

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2020.

12:35

Cirih: Privredni i javni život biće obustavljeni do kraja avgusta
Ilustracija: Getty images/ Justin Sullivan

Navode jeobjavio švajcarski dnevnik „Blik“, pozivajući se na Odeljenje za bezbednost grada

U poverljivom izveštaju tog odelenja navodi se da najverovatnije virus neće biti u dovoljnoj meri suzbijen te da će doći do pooštravanja mera restrikcije, što je ministar zdravlja Švajcarske Alen Berse ranije opisao kao borbu koja nije "trka na sto metara, već maraton". Do sada se niko u Švajcarskoj nije usudio da javno iznese procene koliko će dugo biti na snazi mere koje ograničavaju javni i privredni život. Inače broj inficiranih je u Švajcarskoj dostigao broj od 14.336, a broj mrtvih 257.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: