Mediji: Zdravko Ponoš zaražen koronavirusom

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš sa suprugom nalazi se na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se leče od koronavirusa.

Izvor: Nova S
Podeli
Ilustracija: Getty images/Emanuele Cremaschi stringer
Ilustracija: Getty images/Emanuele Cremaschi stringer

Kako je iz Narodne stranke rečeno za Nova.rs, general-potpukovnik u penziji testiran je prethodnih dana na koronavirus, te je nakon informacije da je pozitivan zadržan na Infektivnoj klinici, kao i njegova supruga.

Ponoš i njegova supruga se osećaju dobro.

Ponoš nije jedina osoba iz političko-javnog života Srbije koja je obolela od koronavirusa. Ranije je javnost obaveštena da je državni sekretar u ministarstvu životne sredine Branislav Blažić, takođe pozitivan na Covid-19.

“Državni sekretar iz Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić koji je zaražen virusom korona zbrinut je na Infektivnoj klinici u Beogradu i nadamo se da će njegovo zdravstveno stanje biti dobro“, izjavio je ranije za Danas Goran Trivan ministar za zaštitu životne sredine.

U Srbiji je do sad registrovan 741 slučaj zaraženih koronavirusom, od toga je 42 ljudi izlečeno, dok je 13 osoba izgubilo život.

strana 1 od 136 idi na stranu