Odloženi izbori za demokratskog predsedničkog kandidata

Demokrata Endru Kuomo, 56-ogodišnji guverner države Njujork, saopštio je da stranačke izbore za predsedničkog kandidata Demokratske stranke, odlaže.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.03.2020.

18:18

Odloženi izbori za demokratskog predsedničkog kandidata
Ilustracija: GettyImages/ Maja Hitij Staff

Izbore zakazane za 28. arpil odlaže za 23. jun, izveštava Rojters.

U državi Njujork broj obolelih je porastao na 52 318, a broj preminulih na 728.

"Kasnimo za virusom od prvog dana, jer smo čekali da vidimo šta će virus da napravi. Bitka se ne dobija odbranom, već jurišom", rekao je Kuomo na konferenciji za novinare.

Kuomo je postao simbol borbe protiv korona virusa u Americi.

On je zatražio da apoteke dostavljaju lekove na kućne adrese bez naknade i obelodanio da je predsednik Tramp odobrio izgradnju četiri privremene bolnice kapaciteta 4.000 obolelih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: