Predsednik opštine Berane: Pošaljite respiratore nama

Predsednik opštine Berane Dragoslav Šćekić pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da toj opštini pošalje respiratore, koje je vlast odbila da primi.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.03.2020.

12:36

Predsednik opštine Berane: Pošaljite respiratore nama
Ilustracija: Depositphoto/ Xload

"Donirajte sve respiratore koje su zdravstvo Crne Gore, odnosno funkcioneri Vlade, odbili da prime kao donaciju Republike Srbije. Mi ćemo u daljoj komunikaciji sa zdravstvenim sistemom rasporediti svih pet respiratora", rekao je Šćekić za "Novosti".

On je naglasio da virus korona "ne bira ni naciju ni veru ni političku partiju".

"Sada su najbitniji životi i zdravlje naših građana, i niko ne sme da se nadgornjava na teret građana i zdravstvenog sistema. Molim sve da svoje političke pobude ostave po strani", rekao je Šćekić.

On je zahvalio predsedniku Srbije i poželeo da Srbiji i Crnoj Gori bude potrebno što manje respiratora i da epidemija prođe najblaže moguće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: