"Mržnja ide do te mere, odbija se mogućnost spasavanja života zato što ne volite Srbiju"

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić šokiran je izjavom da CG odbija respiratore od Srbije, prenosi CdM.

Izvor: CDM

Petak, 27.03.2020.

23:56

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Moram reći da sam šokiran izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da ustupi našem zdravstvenom sistemu", poručio je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

“Ne mogu da verujem da mržnja ide do te mere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore zato što ne volite Srbiju ili Andriju Mandića. Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza. Simović i ljudi iz vrha režima znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao “elita” imaju obezbeđene sve uslove”, poručio je Mandić.

On se zahvalio Aleksandru Vučiću što je, kako dodaje, postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno.

Vučić je večeras ponudio da pokloni Crnoj Gori pet respiratora, što je odbio predsednik Nacionalog koordinacionog tela za borbu protiv zaraznih bolesti Milutin Simović, kao i ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: