U Hrvatskoj za 24 časa 91 novi slučaj koronavirusa

U Hrvatskoj je ukupno zabeleženo 586 slučajeva zaraze koronavirusa, sa poslednjih zabeleženih 35 slučajeva, prenosi Indeks.

Izvor: B92

Petak, 27.03.2020.

16:07

U Hrvatskoj za 24 časa 91 novi slučaj koronavirusa
EPA/EFE/Christian Bruna

Jutros je Nacionalni stožer izvestio kako Hrvatska ima 551 slučaj koronavirusa.

Juče je preminula 65-godišnja žena iz Slavonskog Broda. Bila je onkološki bolesnik, izvestili su iz stožera. Ranije juče preminula je druga žrtva koronavirusa, a reč je o 74-godišnjem Zagrepčaninu koji je preminuo u klinici za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević".

Dan ranije obdukcijom je službeno potvrđeno da je preminuli 71-godišnji istarski ugostitelj Nino Kernjus, vlasnik poznate konobe Astarea u Brtonigli, prva žrtva koronavirusa u Hrvatskoj.

Trenutno je osmoro bolesnika na respiratoru, od toga jedan čeka laboratorijski test, a ostalih sedmoro nije u kritičnom stanju.

Nacionalni stožer civilne zaštite u 16 sati objavljuje najnovije informacije o koronavirusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: