Vučić podržao dogovor Trampa i Sija

Predsednik Aleksandar Vučić podržao je razgovor predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Kine SI Đinpinga o koronavirusu.

Izvor: B92

Petak, 27.03.2020.

14:16

Vučić podržao dogovor Trampa i Sija
EPA-EFE/ Georgi Licovski

"Upravo sam završio veoma dobar razgovor sa predsednikom Kine Sijem. Naširoko smo prićali o koronavirusu koji pustoši veliki deo naše planete. Kina je prošla kroz mnogo toga i stekla duboko razumevanje virusa. Blisko sarađujemo", napisao je Tramp na svom profilu na Tviteru.

Predsednik Vučić je sa svog profila na Tviteru odgovorio da će Srbija pomoći da se pobedi ova pandemija.

"Hvala, prededniče Tramp i predsedniče Si, što radite zajedno u cilju rešavanja krize. Svetu je danas potrbeno vaše vođstvo više nego ikad. Radeći sa vama, EU, i drugima širom sveta, Srbija će odigrati svoju ulogu i pomoći da se pobedi ova panedmija", odgovorio mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: