Osam novih slučajeva koronavirusa na Kosovu, ukupno 71

Na Kosovu je danas registrovano još osam novih slučajeva zaraženih koronavirusom tako da je do sada ukupno 71 osoba zaražena.

Izvor: Kosovo online

Sreda, 25.03.2020.

19:39

Osam novih slučajeva koronavirusa na Kosovu, ukupno 71

U laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju u Nacionalnom institutu za javno zdravlje danas su testirana 34 uzorka, od kojih je osam pozitivno, prenosi "Kosovo onlajn".

Od novootkrivenih, četiri su iz sela Domanek u opštini Mališevo, tri iz Prištine i jedan slučaj iz sela Donje Studimlje kod Vučitrna.

Od 8. februara do danas u laboratoriji Instituta za javno zdravlje testirano je 766 slučajeva, od kojih je 71 pozitivan. Zabeležen je i jedan smrtni slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: