Komandant crnogorske Mornarice kršio meru samoizolacije

Barska policija je privela u karantin pripadnika vojske CG zbog kršenja privremene mere kućne samoizolacije, a protiv njega je podneta i krivična prijava.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

23:43

Komandant crnogorske Mornarice kršio meru samoizolacije

Policija je danas u Baru podnela krivičnu prijavu protiv V.T. (46) iz Bara koji je komandant Mornarice Vojske Crne Gore, saopštila je uprava crnogorske policije.

Iz Uprave policije su poručili da će sprovoditi mjere nadležnih institucija bez izuzetka.

Prema crnogorskim zakonu kazne za kršenje samoizolacije i ugostiteljskih objekata mogu biti do 12 godina zatvora.

U Crnoj Gori registrovano je još 18 novih slučajeva obolevanja od korona virusa tako da je ukupno zaraženo 47 osoba a među obolelima ima i dece.

Nacionalni koodinacioni tim za zarazne bolesti naložio je večeras građanima Tuzi da ostanu u svojim kućama bezuslovno, nakon što je utvrđeno da je od 18 novozaraženih njih 15 iz te opštine.

Crna Gora uvela je noćas još strože mere: zabranu putovanja iz mesta u mesto, prodavnice da rade do 18 sati, na javnom mestu ne sme biti više od dve osobe zajedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: