Srbija zatvorila svoje granice, u podne se obustavlja međugradski saobraćaj

Od danas u 8 sati zatvoreni su svi granični prelazi, što znači da će prelazi biti zatvoreni za ulazak putnika u drumskom, železničkom i rečnom saobraćaju.

Izvor: B92

Petak, 20.03.2020.

08:00

Srbija zatvorila svoje granice, u podne se obustavlja međugradski saobraćaj
Ilustracija: EPA/FILIP SINGER

Osim transportnih kamiona niko neće moći da uđe na teritoriju Srbije.

Od uvođenja vanrednog stanja u Srbiju ušlo 71.180 naših građana, a najveći broj njih došao je s područja Nemačke, Italije, Francuske i Austrije, oko 95 odsto, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pored mera o zatvaranju granica, predsednik navodi i potpuno ukidanje međugradskog putničkog saobraćaja danas u podne, ali se ostavlja mogućnost automobilskog.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da poslednji polasci autobusa i vozova, ka bilo kom mestu, moraju da budu danas do 12 sati.

On je istakao i da policijski čas neće biti samo od 20 časova do 5 ujutru, ali će o tome biti više reči tokom vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: