Aerodromi u Moskvi "na udaru": Nikad više pretnji bombom za jedan dan

Aerodromi u Moskvi u protekla 24 sata primili su sedam dojava o pretnji bombom, prenosi TAS pozivajući se na neimenovani izvor iz bezbednosnih službi.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.03.2020.

15:23

Aerodromi u Moskvi
Ilustracija: GettyImages/ Stringer

Poslednji slučaj je međunarodni aerodrom Moskva-Domodedovo koji je upozoren da se bomba nalazi na letu od prestonice Rusije do Sočija.

Kako prenosi taj izvor, ovo je rekordan broj pretnji bombom koje su dobili aerodromi za samo jedan dan, a za sve se pokazalo da su lažne.

Prema njegovim rečima, aerodrom Moskva-Domodedovo primio je anonimni i-mejl u kojem se navodi da je u avionu, u kojem se nalazi 179 osoba, postavljena bomba.

"Sada se sprema za sletanje na aerodromu ciljane destinacije", rekao je izvor ruske agencije.

Ranije danas međunarodni aerodrom Aleksandar Puškin Moskva-Šeremetjevo primio je dve pretnje bombom za letove od Kazana do Moskve i od Moskve do Ufe.

Prethodno je aerodrom Domodedovo dobio pretnje bombom za tri leta, dok je avion koji je išao od Moskve do Perma dobio jednu pretnju bombom.

Svi avioni su bezbedno sleteli i u njima nisu pronađeni nikakvi eksplozivi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: