Popović Ivkovićeva: Uhapšeni zbog droge, jedan - prijatelj Marinike Tepić

Državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković rekla je da je u PA uhapšena četvoročlana kriminalna grupa, kod koje je pronađeno 1,4 kg opojne droge i municija.

Izvor: B92

Sreda, 11.03.2020.

14:58

Popović Ivkovićeva: Uhapšeni zbog droge, jedan - prijatelj Marinike Tepić
Biljana Popovic-Ivkovic (screen capture, Prva TV)

Među uhapšenima je i N. F., koji je, prema rečima Popović Ivkovićeve, prijatelj potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, inače vlasnik sportskog kluba i teretane u Pančevu.

Hapšenje se dogodilo sinoć, rekla je Popović Ivkovićeva, a protiv članova te grupe iz Pančeva podneta je krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Popović Ivkovićeva je na pres-konferenciji rekla da je prilikom hapšenja zaplenjeno 1,4 kilograma opojne droge, 207 komada pištoljske municije i 19 komada puščane municije.

Ona je pokazala fotografije na kojima je uhapšeni N. F. sa Marinikom Tepić, ali i sa predsednikom SSP Draganom Đilasom i pozvala Tepićevu da odgovori javnosti od kada datira njeno poznanstvo sa N. F. iz Pančeva, da li je on dobio sredstva iz budžeta u periodu 2013. do 2016. i to na osnovu njihovog dugogodišnjeg prijateljstva, dok je Tepićeva bila pokrajinska sekretarka za sport i omladinu.

Đilasa je pitala u kakvom je on odnosu sa N. F,, kao i koja je uloga uhapšenog u Stranci slobode i pravde i koja su njegova zaduženja u SSP.

Popović Ivkovićeva je takođe pozvala Đilasa i Tepićevu da ne relativizuju ovaj slučaj, kao što su to činili, kako je rekla, u nekim prethodnim sličnim situacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: