Napadači ubili tri osobe u Kabulu

Nepoznati naoružani napadači su u Kabulu ubili tri osobe iz vatrenog oružja, uključujući člana pokrajinskog saveta provincije istočni Logar.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 08.03.2020.

10:52

Napadači ubili tri osobe u Kabulu

Kako Rojters javlja, član pokrajinskog saveta Logara Naser Gajrat i dvojica njegovih telohranitelja ubijeni su, a još jedan je ranjen.

Nijedna grupa nije preuzela odgovornost za ubistva u glavnom gradu, u kojem se pre nekoliko dana dogodio još jedan napad.

U petak su najmanje 32 civila ubijena, a oko 180 ostalih ranjeno, nakon što su dva naoružana lica otvorila vatru na ceremoniji povodom obeležavanja godišnjice smrti Abdulaha Ali Mazarija, ubijenog šiitskog vođe.

Odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: