Lista SNS "drugi deo": Pevačica, glumac, kreatorka, tekstopisac, košarkaš, rukometašica

Na listama Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore nalaze se mnoga poznata imena iz javnog života, piše "Blic".

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.03.2020.

07:17

Lista SNS

Kako navodi list, za sada je poznata ona za nacionalni parlament.

Na toj listi je, posle nosioca Aleksandra Vučića, prvi ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a zatim slede predsednica Skupštine Maja Gojković, istaknuti violinista Jovan Kolundžija, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, voditelj TV Pink Lav Pajkić, bivši ministar kulture i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac..."Među prvih 20 čak 11 njih su mladi i perspektivni kandidati sa stranačke Akademije za lidere...Vučić je najavio da će akcenat biti na mladim ljudima, što je i ostvareno", navodi za "Blic" izvor iz vrha SNS-a.

Taj izvor dodaje da će na lokalnim izborima u Beogradu u opštini Stari grad na listi, između ostalih, biti hirurg Moma Jakovljević i pevač Oliver Mandić, a na Vračaru, pored Nikole Selakovića, tu su tekstopisac Marina Tucaković, glumac Branko Milićević Kockica, odbojkašica Jelena Nikolić Nenadić, bivša rukometašica Dragana Pešić Belojević.

U opštini Palilula listu će predvoditi glumica Tijana Čurović, na Zvezdari košarkaš Đorđe Gagić, a na listi će biti i pevačica Neda Ukraden i modna kreatorka Suzana Perić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: