Muškarac i žena se testirali na koronavirus, pa razbili prozor i pobegli

Muškarac iz Vinice i njegova partnerka iz Hrvatske pobegli su iz izolacionog dela Bolnice u Štipu, dok su čekali rezutate testova na koronavirus.

Izvor: B92

Subota, 29.02.2020.

11:58

Muškarac i žena se testirali na koronavirus, pa razbili prozor i pobegli

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče potvrdio je da su to dvoje u petak uveče bez dozovle napustili karantinski deo Infektivnog odelenja i da su otišli kući kod Viničanca, javila je agencija MIA.

Viničanac i njegova parrtnerka, hrvatska državljanka, prijavili su da sumnjaju da imaju koronavirus nakon povratka iz posete Italiji, a iz izolacionog dela Infektivne klinike su pobegli tako što su razbili prozor na bolničkoj sobi.

"Pobegli su, ali su otišli kući. Prepali se. Nisi vraćeni u infektivno odelenje bolnice, već su ostavljeni kući u izolaciji. To su mi saopštili iz MUP", rekao je Filiipče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: