Sastali se Kurti i Mustafa - počeo razgovr o ukidanju taksi

Lideri vladajuće koalicije, Aljbin Kurti i Isa Mustfa, sastali su se danas u zgradi parlamenta da bi razgovarali o ukidanju taksi na srpske i proizvode iz BiH.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

16:49

Sastali se Kurti i Mustafa - počeo razgovr o ukidanju taksi
Ilustracija: Depositphotos/ lajo_2

Sastanak dolazi nakon najave kosovskog premijera o delimičnom i uslovnom ukidanju taksi.

Predsednica parlamenta, Vjosa Osmani, najavila je ranije ovaj sastanak lidera vladajuće koalicije - Pokreta Samoopredeljenje i Demokratskog saveza Kosova.

Prištinska Koha piše da je sinoćnja najava premijera privremenih prištinskih institucija, Aljbina Kurtija, o delimičnom i uslovnom ukidanju taksi iznenadila Demokratski savez Kosova.

Član Predsedništva DSK, Skender Hiseni, izjavio je ranije danas da predlog koji je izneo sinoć Kurti o ukidanju taksi nije prethodno usglašen sa koalicionim partnerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: