"Ne plašim se pretnji, ali mi je majke žao" VIDEO

Milorad Dodik kaže da se ne plaši pretnji, a kao problem vidi to što pojedini mediji već dugo stvaraju atmosferu u kojoj se pretnje mogu iskazati.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

17:36

Foto: EPA-EFE/ Andrej Cukic, arhiva

Dodik je, povodom sinoćnjih pretnji njemu upućenih na BN televiziji, novinarima je rekao da gledalac koji ih je izrekao tokom emisije "Puls" nije problem, već su to više mediji.

"Ta atmosfera je produkovala slobodu da se na taj način pokušava da preti ljudima putem javnh medija. Naravno da se ne plašim pretnji. Voleo bih da vidim tu junačinu koja se skriva i preti, da ga upoznam i vidim ko je i šta je", kazao je Dodik i dodao da garantuje da se toj osobi ništa neće dogoditi i niko protiv njega ništa neće preduzeti.

Zapitao je zašto da Milorad Dodik bude ubijen kao Kenedi.

"Prvo nije baš ni mala stvar da te neko uporedi sa Kenedijem, ali kad neko kaže da treba da vas ubiju, nije zgodno", kazao je, prenela je RTRS.

U svemu mu je, kaže, najviše žao majke, koja je sve to primila na dramatičan način.

Iz MUP-a Srpske ranije je rečeno Srni da će pripadnici MUP-a preduzeti sve zakonom predviđene mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa slučajem pretnje Dodiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: