Borisov osudio Dodikov stav

Premijer Bugarske Bojko Borisov osudio je stavove srpskog člana Predsedništva BiH Milorda Dodika protiv zvanične posete predsednika CG Mila Đukanovića Sarajevu.

Izvor: Tanjug

Petak, 28.02.2020.

15:57

Borisov osudio Dodikov stav

Ovo je saopšteno iz Vlade Crne Gore.

"Govoreći o situaciji u našem regionu Borisov je osudio stavove člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika protiv zvanične posete predsednika Crne Gore Mila Đukanovića toj državi", navodi se u saopštenju o susretu Borisova sa crnogorskim premijerom Duškom Markovićem u Sofiji. Navodi se da je Borisov rekao da ne može to da razume.

"Ne mogu da razumijem što mi sebi radimo“", rekao je Borisov.

Primetio je, dodaje se, da se u regionu događa antievropsko ponašanje.

"Ne možeš da govoriš iskreno, da govoriš o Evropi i o evropskom jedinstvu, a da predsedniku Crne Gore ne dopustiš ulazak u državu“, naveo je Borisov i dodao da su takva retorika i ponašanje neprihvatljivi, prenele su podgoričke Vijesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: