Centar Beograda bez grejanja

Korisnici na delu toplovoda na raskrsnici ulica Pasterove i Svetozara Markovića od 14.30 sati su bez grejanja zbog kvara na toplovodu.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

15:20

Centar Beograda bez grejanja
Foto: Depositphotos/LCalek

Bez snabdevanja toplotnom energijom su potrošači u zoni oivičenoj ulicama Kneza Miloša, Nemanjinom, Katićevom, Tiršovom, Kralja Milutina, Resavskom i Višegradskom, kao i u delu Vračara u zoni Slavije, Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice).

Iz JKP "Beogradske elektrane" navode da će se njihove ekipe za hitne intervencije potruditi da kvar bude otklonjen u najkraćem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom.

Završetak radova i nastavak redovne isporuke toplotne energije očekuje se sutra u jutarnjim satima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: