Vučić sa malim Petrom, balkanskim šampionom u karateu FOTO

Predsednik Srbije Aleksandaar Vučić se danas sreo sa Petrom Petrovićem, šampionom Balkana u karateu u kategoriji dečaka rođenih 2011. godine.

Izvor: Tanjug

Petak, 28.02.2020.

13:55

Vučić sa malim Petrom, balkanskim šampionom u karateu FOTO
Foto: Instagram profil/Buduænost Srbije AV

Vučić danas obilazi adaptiranu i renoviranu zgradu Osnovne škole "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu.

"Mali Petar, balkanski šampion u karateu", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostrbijeav" uz fotografiju sa dečakom.

Predsednik Srbije posetio je danas adaptiranu i renoviranu Osnovnu školu "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu, u čiju je rekonstrukciju uloženo 248 miliona dinara.

Ispred škole, Vučića su dočekali učenici i brojni gradjani Gornjeg Milanovca, sa kojima je porazgovarao, a sa nekima od njih se i slikao.

OŠ ''Momčilo Nastasijević'' u Gornjem Milanovcu osnovana je 1964. godine, a naziv je dobila po srpskom pesniku, Momčilu Nastasijeviću.

Školi su sa predsednikom posetili i ministar prosvete Mladen Ssarčević, direktor Kancelarije za javna ulaganja Marko Blagojević, predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: