Čović Đukanoviću: Kupi mu sladoled

Bivši zamenik predsednika Vlade Srbije Nebojša Čović osvrnuo se na pokušaj predsednika Saveta mladih DPS-a Nikole Pešića, da odbrani Mila Đukanovića.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/ Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/ Starsportphoto

Kako navodi portal "In4s", Pešić je pokušao da odbrani Đukanovića od istine i "bujice" argumenata kojima je Čović u potpunosti raskrinkao ulogu predsednika Crne Gore u svim bitnim dešavanjima u minule tri decenije.

"Druže Milo, kupi ovom detetu Nikolici sladoled i nemoj mu više dopuštati da se u tvoje ime i za tvoj račun sramoti i fleka", poručio je Čović i dodao:

"Imaj u vidu da bi Nikolica nešto trebalo da radi i kada ti odeš sa vlasti, a kao što znaš, poltronski posao je sve manje na ceni. Nemoj koristiti malog Nikolicu za prljave poslove, jer mi se čini da pored ambicioznog uvlakačkog talenta, možda bi mogao i nešto drugo da radi, na primer zanosno se smeje dok priča o tebi, a to je jako perspektivno za budućnost".

Kako se dalje navodi, Čović savetuje Đukanovića da posavetuje "malog Nikolicu" da pređe na ozbiljnije knjige, navodi se na portalu "Borba.me".

Podsetimo, predsednik Saveta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić saopštio je da se Nebojša Čović nizom kleveta i izmišljotina obrušio na Crnu Goru i naveo da je "jasno da Čović, sa imidžom osobe koja je služila svima i svakoga na kraju izdao, ipak mora malo više da se potrudi da bi u datim okolnostima zavredio neku ozbiljniju političku funkciju".

strana 1 od 173 idi na stranu