Vučić objavio spot, uz poruku da je kultura temelj budućnosti

Predsednik Aleksadnar Vučić objavio je danas na zvaničnom instagram nalogu "avucic" novi spot u kojem podseća da će Srbija do 2025. godine imati nove muzeje.

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.02.2020.

11:15

Vučić objavio spot, uz poruku da je kultura temelj budućnosti
Ilustracija: EPA-EFE/ Georgi Licovski

Kao i kulturne centre, galerije, biblioteke, arheološka nalazišta i spomenike.

"Kultura je temelj naše budućnosti do 2025. Imaćemo nove muzeje, kulturne centre, galerije, biblioteke, arheološka nalazišta i spomenike. Gradićemo novu zgradu filharmonije. Naša deca će učiti o našsim korenima u novom muzeju u Resavskoj ulici u Beogradu, a Muzej 20. veka u Novom Sadu će građanim apredstavljati dešavanja koja su obeležila 20. vek. A to je tek početak", piše na Instagram nalogu.

Kako je naveo, cilj je da se deci obezbedi što više kulturnih sadržaja.

"Želimo da generacije koje dolaze budu ponosne na nas", piše Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: