Klinton: Sandersa niko ne voli, ali imperativ je da se Tramp pošalje u penziju

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton najavila je podršku svakom predsedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.02.2020.

15:03

Klinton: Sandersa niko ne voli, ali imperativ je da se Tramp pošalje u penziju
Getty Images/Justin Sullivan

U novom dokumentarcu "Hilari", bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi sa njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, koga je u tom nadmetanju pobedila, da bi potom izgubila predsedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala rečima koje su izazvale lavinu komentara.

Ipak, Hilari Klinton je na Berlinskom filmskom festivalu, gde promoviše 4-časovni dokumentarni film "Hilari", koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da se na ovogodišnjim predsedničkim izborima 3. novembra pobedi Donald Tramp.

"Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsednik pošalje u penziju", izjavila je Hilari Klinton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: