Sunčano, do 12 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Petak, 21.02.2020.

23:55

Sunčano, do 12 stepeni
Ilustracija: Depositphotos/ Mrsiraphol

Sunčano će biti svuda osim na istoku i jugoistoku, gde se posle oblačnog i suvog jutra očekuje postepeno razvedravanje tokom dana.

Ujutru će po kotlinama biti kratkotrajna magla.

Duvaće uglavnom slab, severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus tri do dva stepena, najviša dnevna od sedam do 12.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano vreme, uz uglavnom slab, severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko dva, najviša dnevna oko 10 stepeni.

U Srbiji će u nedelju biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme za ovo doba godine. Tokom noći ka ponedeljku u severnim, a u ponedeljak pre podne i u ostalim krajevima, uslediće naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom. U ponedeljak posle podne doći će do postepenog razvedravanja.

Potom će u većini dana do sledeće subote biti suvo i relativno toplo vreme, jedino se u sredu posle podne i uveče u severnim, a tokom noći i u četvrtak i u ostalim krajevima, očekuje prolazno naoblačenje, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom i padom temperature.

Biometeorološka prognoza za subotu, 22. februar:

Očekivane meteorološke prilike uticaće relativno povoljno na većinu hronično obolelih. Moguće meteoropatske reakcije kod osetljivih osoba su nesanica, bolovi u zglobovima i mišićima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: