Putin: Uplašili ste se? VIDEO

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je kolegijum Federalne službe bezbednosti. Tom prilikom govorio je o zadacima koji stoje pred ovom službom.

Izvor: Sputnjik

Četvrtak, 20.02.2020.

12:39

Putin: Uplašili ste se? VIDEO
Foto: Tanjug/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

"Da sumiramo rad po ključnim pravcima. Hajde da razgovaramo o glavnim zadacima u bliskoj budućnosti?", rekao je ruski predsednik, ali je tada došlo do problema sa mikrofonom, preneo je Sputnjik.

Naime, mikrofon je počeo da odzvanja.

Ali dok su tehničari popravljali mikrofon, Putin se našalio s prisutnima na sastanku upitavši ih: "Uplašili ste se?"

Putin je u govoru na Lubjanki govorio o osiguranju bezbednosti tokom obeležavanja 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu Pored toga, Putin je izjavio da je zahvalan Sjedinjenim Američkim Državama što su pružile Rusiji informacije zahvaljujući kojima je sprečen teroristički napad u toj zemlji krajem 2019. godine.

"Zahvaljujući pravovremenoj informaciji koju nam je dao FBI uhapšena su dva člana takozvane Islamske države koji su planirali napade u Sankt Peterburgu za novogodišnje praznike", rekao je Putin tokom sastanka sa Odborom Savezne bezbednosne službe (FSB), prenosi Tas.

Putin je rekao da će Rusija na tu ljubaznost odgovoriti i istakao važnost saradnje sa kolegama iz inostranstva.

"Sve je veća tražnja za resursima međunarodne baze podataka za borbu protiv terorizma", rekao je Putin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: