Za paljenje crnogorske zastave 30 dana pritvora

Trojici osumnjičenih za paljenje crnogorske zastave sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru odredio je danas pritvor do 30 dana.

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.02.2020.

15:54

Za paljenje crnogorske zastave 30 dana pritvora
Ilustracija: EPA/BORIS PEJOVIC

Njima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela povreda ugleda Crne Gore, prenosi portal "Vijesti" i navodi da je osumnjičenima pritvor određen nakon što su saslušani u prisustvu branioca.

Njima preti novčana kazna do 2.000 evra ili kazna zatvora do godinu dana, napominje CdM.

Rukovodilac Jedinice za opšti kriminalitet u Centru bezbednosti Budva Vesko Nedović izjavio je da je policija pola sata nakon ponoći 16. februara obaveštena da je zapaljena zastava Crne Gore, koja je bila istaknuta na jarbolu na šetalištu Slovenska obala u blizini rta Zavala.

Nedović je naveo da su privedeni osumnjičeni I. R. (30) iz Plava, N. Š. (26) iz Andrijevice, i M. Š. (25) iz Danilovgrada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: