Šta građani Banjaluke misle o RSexit-u? VIDEO

Nakon što je Narodna skupština Republike Srpske usvojila zaključke kojima su potvrdili blokadu državnih institucija "Klix" je pitao Banjalučane šta o tome misle

Izvor: B92

Utorak, 18.02.2020.

11:42

Šta građani Banjaluke misle o RSexit-u? VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ pajche

Građani uglavnom nerado pristaju da govore o politici, a posebno o temi navodnog otcepljenja koje Milorad Dodik obećava građanima RS-a još od 2006. godine, piše ovaj portal.

Stidljivi odgovori stanovnika Banje Luke uglavnom kreću od toga da podržavaju vlast, ali da priča o otcepljenju i otcepljenje entiteta nema šanse. Pojedini smatraju da su zaključci NSRS-a dobri, ali je upitno kako će ih provesti.

To donekle potvrđuje da ni građani nemaju ideju kuda je u političkom smislu pošao Milorad Dodik i gdje će ga avanturizam odvesti, piše Klix.

Jedno je pak sigurno, BiH čeka velika kriza i totalna blokada jer se u naredna dva mjeseca, ukoliko se u međuvremenu ne desi nešto revolucionarno, neće donositi nikakve odluke, a ispaštaće građani.

Političari neće, oni će i dalje redovno primati svoje plate, zaključuje ovaj portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: