Posle seks-skandala: Umesto portparola francuske vlade "utrčala" ministarka zdravlja

Francuska ministarka zdravlja Anjes Bizen biće kandidat za gradonačelnika Pariza po izboru stranke predsednika Makrona, javio je Rojters.

Izvor: B92

Nedelja, 16.02.2020.

18:12

Posle seks-skandala: Umesto portparola francuske vlade
Ilustracija: Getty images/ Alex Grimm

Agencija se pozvala na neimenovane izvore vladajuće partije.

Ukoliko to bude potvrđeno, Bizen će biti kandidat umesto bivšeg portparola francuske vlade Benžamena Grivoa koji se pre dva dana iznenada povukao iz trke za gradonačelnika prestonice nakon što je na internetu procureo kompromitujući video snimak seksualne prirode.

Izbori za gradonačelnika biće održani sledeće meseca. Grivo, objavljujući da se povlači iz trke, rekao da je bio meta "zlobnih napada" na internetu i društvenim mrežama.

"Moja porodica ovo ne zaslužuje. Niko nikad ne bi trebalo da bude meta takvog zlostavljanja", rekao je Grivo.

"Gardijan" objašnjava da je u sredu jedan sajt objavio video snimak s porukama upućenih jednoj ženi, koje je navodno poslao Grivo. Snimak se potom proširio društvenim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: